ZJISTĚTE SI ŠOKUJÍCÍ PRAVDU O PLÍSNI, DOKUD JEŠTĚ MÁTE NEHTY! TYTO „ZABIJÁCI“ MOHOU ZPŮSOBIT VÁŽNÉ ŠKODY!

Redakce: Podle statistik v naší zemi plísněmi nohou trpí cca 33% lidí. Příčiny jsou různé počínaje slabou imunitou až po nevhodnou obuv.

Hlavní odborník Dermatologického ústavu MUDr. Jiří Štefan uvádí, že současná medicína je schopna pomoci zbavit se nepříjemných plísňových infekcí nehtů za pouhý měsíc a to samostatně doma.

img

MUDr. Jiří Štefan

Primář dermatologického oddělení. Praxe: 27 let

Dobrý den, pane doktore! Je pravda, že tolik Čechů trpí plísněmi nohou?

Ano, je to tak. Česko je na předních pozicích, co se mykotických infekcí týká. Je to způsobeno ekologií, nevhodnými hygienickými podmínkami na veřejných místech, nečinností příslušných orgánů a jejich nedbalostí vůči obyvatelům.

Pane doktore, jak nebezpečné je napadení nehtů mykotickými parazity?

Mnoho lidí se domnívá, že plíseň nehtů je jen kosmetická vada a sama o sobě nepředstavuje žádné nebezpečí. Tak se podívejme, zda je to pravda!

Mykotické postižení nehtových plotének, popř. nehtových lůžek je nazýváno onychomykóza a představuje v pokročilých stádiích vážnou hrozbu. Onychomykóza může způsobit alergické reakce, oslabuje imunitu a vede k rozvoji chronických onemocnění. Jinými slovy, plísňové infekce podstatně zvyšují riziko vývoje chronických onemocnění.

To znamená, že na první pohled takový jednoduchý problém, jako je plíseň nehtů, ve skutečnosti představuje zásadní hrozbu. V této souvislosti je třeba poznamenat, že:

Zaprvé plíseň není jen „drobný problém", ale závažná parazitická infekce celého organismu. Plíseň nehtů je způsobena invazí parazitů, kteří se zabydleli ve vašem těle. Zadruhé, plíseň sama o sobě není fatální hrozbou, ale působí jako spouštěč chronických onemocnění.

Jinými slovy, pokud trpíte chronickými onemocněními trávicího nebo jaterního systému, přítomnost plísně značně ovlivňuje autoimunní systém a zvyšuje pravděpodobnost zhoršení chronických onemocnění.

CO SE STANE, KDYŽ PLÍSEŇ NENÍ LÉČENÁ?

Plísňová infekce je jednou z hlavních příčin častých nachlazení, bronchiálního astmatu a onemocnění vnitřních orgánů u lidí starších 30 let. V tomto věku může plísňová infekce nehtů způsobit celkovou dermatitidu na nohách. Proto byste neměli zanedbávat léčbu této infekce. Jakmile se nemoc spustí, může dojit do úplné dystrofie, což pak může vést k celoživotním zdravotním komplikacím.

A CO JE NEJDŮLEŽITĚJSÍ

Plíseň produkuje toxické látky a látky podobné antibiotikům. V těle způsobují tyto toxiny bolestivé somatické poruchy. Stačí se podívat na fotky, které mluví samy za sebe (Pozor! 18+)

Vyrážka postihuje horní část těla a ruce
img img
Lyellův syndrom (toxická epidermální nekrolýza - 80% případů vedlo k úmrtí)
+ zobrazit

Pokud se infekce neřeší v počátečních stádiích onemocnění, plíseň se dostane do krevního oběhu a pak do vnitřních orgánů, což v důsledku oslabené imunity vede k infekčním komplikacím: toxická alergie, poškození srdce, jater, ledvin a jiných vnitřních orgánů.

Pokud léčba není zahájena včas, pravděpodobnost fatálního výsledku se zvyšuje na 95%.

Pokud nezahájíte léčbu plísně v počátečním stádiu, za pár let se zcela změní struktura nehtů, dojde k ztluštění, deformaci, diskoloraci nehtů a jejích následné úplné ztrátě.

Následky pokročilé mykotické infekce nehtové ploténky
+ zobrazit

Mykotická infekce v počátečním stadiu je snadno léčitelná, natož léčba pokročilých stadií trvá podstatně déle. Jenž problém je v tom, že většina lidí nenavštěvuje lékaře včas. Věří, že plíseň zmizí sama od sebe a věci se vrátí k normálu. Pravdou je, že paraziti nemizí. A pokud neuděláte nic, plíseň z jednoho nehtu se rozšíří na ostatní nehty a pak postihne celou nohu.

Na internetu jistě najdete spoustu tipů, jak odstranit plíseň na nehtech, třeba babská rada: „Namažte nehet 2% octovým roztokem a pak ho namočte do peroxidu vodíku. To je úplný nesmysl! Tento postup jen zhorší situaci, protože vzniká alkalické prostředí, které je příznivé pro šíření plísňových infekcí. Je důležité vědět, že...

V LÉKÁRNÁCH NEJSOU ŽÁDNÉ PŘÍPRAVKY, KTERÉ BY DOKÁZALY PLÍSEŇ ZCELA ODSTRANIT!

Jednou z možností jsou přípravky k vnitřnímu užití

Dovolte mi, abych vám řekl pravdu o této kategorií přípravků, které předepisují lékaři a které stojí spoustu peněz, jen že VŮBEC NEFUNGUJÍ. Pouze potlačují vnější příznaky nemocí nebo ji „uspávají“, ale po čase se nemoc zase projeví! Navíc mají vedlejší účinky jako je nadměrné pocení, alergické reakce apod.

Druhou z možností jsou kapky a laky na nehty

Často tyto přípravky způsobují VÁŽNÉ ALERGICKÉ REAKCE. Intoxikace organismu probíhá okamžitě po aplikaci na pokožku přípravku proti mykotické infekci. Jediný rozdíl je v tom, že někteří lidé jsou citlivější, zatímco jiní jsou méně citliví.

JAK SE NESMÍ LÉČIT PLÍSŇOVÁ INFEKCE NEHTŮ

Chcete-li vyléčit plísně, musíte zničit spóry a zastavit šíření mykózy v těle. Až dosud neexistovaly žádné takové přípravky. Všechny antimykotika měly pouze dočasný a spíš kosmetický účinek. Teprve v roce 2017 náš výzkumný ústav vyvinul produkt, schopný zastavit šíření plísňových spor, tj. zabránit jejích množení. Přípravek se jmenuje Nomidol, je to antimykotický krém, jehož účinnými látkami jsou: Theobroma Cacao Seed Butter, Salvia officinalis, Quercus Robur Bark). Díky svému jedinečnému složení a vlastnostem je tento krém schopen pronikat hluboko pod kůži nebo nehet a ničit plíseň.

Příprava tohoto léčivého prostředku trvala více než 10 000 hodin výzkumu, náklady přesáhly 3 miliony eur, které Asociace vyčlenila speciálně pro vývoj účinného přípravku proti plísním. Při hledání těch správných terapeutických vlastností vyzkoušeli vědci mnoho různých receptur.

1. Účinnost Nomidolu byla vypočítaná podle standardní metody (počet vyléčených pacientů z celkového počtu 100 pacientů, kteří podstoupili léčbu):

  • Odstranění plísně nehtů - 99,3%
  • Odstranění plísně na nohou - 95%
  • Očištění kůže na nohou - 95%.
  • Odstranění zápachu nohou a nehtů - 100%.
  • Odstranění pocení nohou - 90%.
Pod léčbou se rozumí odstranění plísní a souvisejících onemocnění, jakož i absence recidivy po dobu jednoho roku.

2. Nebyly zaznamenány žádné nežádoucí vedlejší účinky, včetně alergických reakcí.

3. Nomidol je považován za hlavní prostředek v boji proti plísním nehtů.

Kromě České republiky je výrobek certifikován i v dalších evropských a asijských zemích. Klinická studie plně prokázala účinnost Nomidol. Ve Francii procento lidí, kterým pomohl Nomidol je ještě větší. K dispozici jsou rovněž výsledky klinických studií, které se prováděly v Číně, Japonsku a Vietnamu. Asijské země projevují extrémní zájem o tento přípravek. Studie prokázala, že produkt má maximální účinnost.

Určitě naše čtenáře zajímá, kde lze Nomidol pořídit. Slyšel jsem, že nyní lze přípravek koupit i se SLEVOU, je to tak?

Po dlouhých jednáních se nám podařilo spustit kampaň „Už žádné další mykotické infekce“. Tento přípravek nabízíme s 50% slevou, jelikož naším cílem není vydělat na jeho prodeji. Pouze chceme nabídnout každému občanovi, bez ohledu na jeho finanční situaci, možnost zbavit se plísní a žít zdravý a aktivní život! Cílem kampaně je pomoci lidem ochránit nohy a nehty před parazity, kteří jim brání v normálním životě a dokonce ohrožují život samotný. Jsme hrdí na to, že jsme dokázali realizovat tento projekt právě v naší zemi! V žádné jiné zemi světa nic podobného se nekoná.

Chcete-li se zúčastnit kampaně, uveďte své přímení, jméno, a telefonní číslo ve formuláři na oficiálních stránkách výrobce.

Pane doktore, je něco, co byste chtěl na závěr vzkázat našim čtenářům?

Jediná věc, kterou bych opravdu chtěl zdůraznit, je, že plíseň nehtů není pouze kosmetická vada, ale velmi závažná nemoc, která může vést k fatálním následkům. Opatrujte se a řešte problém, dokud je malý.

Nomidol lze objednat na oficiálních stránkách výrobce

img

Důležité! Vědci dospěli k závěru, že léto je nejlepší roční období k zahájení léčby. Díky zvýšení průměrných teplot se zvyšuje i účinnost výrobku. Léčení probíhá o 47% rychleji než v jiném ročním období.

Gratulujeme!

Získali jste 50% slevu na přípravek Nomidol!

OK

Pozor! Nabízíme naším čtenářům slevu na Nomidol. Zkuste své štěstí stisknutím tlačítka ZATOČIT. Pokud budete mít štěstí, obdržíte zboží za nižší cenu než obvykle! Hodně štěstí!

Emas IndonesiaZATOČIT
Emas Indonesia
780000 Rp 390000 Rp

Objednejte si produkt se slevou dříve, než bude tato sleva nabízena dalšímu zájemci!
Vaše sleva vyprší za: 00 : 00

Gratulujeme!

Získali jste 50% slevu na přípravek Nomidol!

OK
203 komentářů dnes
img
Barbora Mikulášová (Brno)
Neskutečné Nemůžu uvěřit, že to je tak levné! Objednala jsem si. Napíšu vám pak, jaký budou výsledky. Děkuji za slevu.
Před 12 minutami
img
Františka Adamová (Domažlice)
Můj manžel trpí na plísní nehtů už 3 roky. Je to hrozné! Jeho nehty jsou žluté a smrdí...nerada bych o tom víc mluvila. Používal kapky, pak nějaký lak, nepamatuju si názvy, protože mu nic nepomohlo. Na doporučení mé kamarádky zkusil antimykotický krém Nomidol. img
Před 19 minutami
img
Kateřina
Není to nějaký podvod? Proč se to prodává jen přes internet??? Sleva???
Před 21 minutami
img
Lukáš Petřík (Bohumín)
Kateřino, četla jste vůbec ten článek? Prodává se pouze na internetu, protože lékárny jsou dost chamtivé a chtějí si jen vydělat peníze. O jaký podvod se může jednat? Já už jsem si objednal a dopravce mi přivezl balíček. Hned jsem ho zkontroloval. Víte, že si ho můžete zkontrolovat, až ho dostanete? Pokud jde o internet… V dnešní době se tam prodává všechno, od oblečení přes boty až po elektroniku a nábytek.
Před 25 minutami
img
Alice (Chlumec)
Plíseň mě trápí už rok, opravdu doufám, že tento krém mi pomůže. Objednám si ho, hlavně s touto slevou!
Před 27 minutami
img
MUDr. Jiří Štefan
Alice, mohu zaručit pozitivní výsledky! Musíte ale striktně dodržovat návod.
Před 30 minutami
img
Marek (Semily)
Taky jsem si ho objednal. Slíbili, že ho za týden doručí. Čekám.
Před 34 minutami
img
Ondřej Koláček (Louny)
Je to vynikající produkt. Moje manželka a já jsme ho používali, když nás tahle nechutná nemoc napadla. Rodinná terapie byla úspěšná. Už se nestydíme zajít do bazénu a sauny.
Před 39 minutami
img
Sandra
Souhlasím! Produkt je velmi dobrý. Po pouhém týdnu jsem zapomněla, co to plíseň je!
Před 42 minutami
img
Aleš Macháček (Most)
Pokud je to tak levné, tak si ho také objednám.
před 1 hodinou
img
Tereza Volšovcová (Liberec)
Už jsem si ho objednal. Dodání bylo velmi rychlé. Používám přípravek už 10 dní. Nikdy jsem si nemyslela, že bude fungovat tak rychle. Po několika málo použitích konečně zmizelo nepříjemné svědění. Když přemýšlím o tom, jak moc jsem trpěla…
před 1 hodinou
img
Roman (Louny)
Děkuji všem! Nevěděl jsem, co mám dělat s tím svěděním, dost mě to znervózňuje. Rychle si objednám, dokud je tam ta sleva :) Popíšu sem pak své výsledky.
před 1 hodinou
img
Kláda Vacátková (Moravská Třebová)
Balíček mi přišel poštou do 4 dnů od objednávky. Byl dobře zabalený. Používám přípravek po dobu jednoho týdne a už jsem si všimla změn. Děkuji!!!
před 1 hodinou
img
MUDr. Jiří Štefan

Romane, po zahájení léčby zanechte komentář. Chceme tento výrobek umístit na farmaceutický trh bez dalších nákladů.

S pozdravem, MUDr. Jiří Štefan

před 1 hodinou
img
Gabriela Mohenská (Kladno)
Chci se podělit o svou radost. Mé nehty se již deformovaly, zkoušela jsem speciální laky na nehty, brala jsem pilulky. Lak na nehty měl dočasný účinek. Pak jsem začala používat Nomidol a mám dobré výsledky. Aplikuji přípravek po dobu 3 týdnů, ale dokončím celou kúru (měsíc).
před 2 hodinami
img
Kristýna Janáková (Praha)
Děkuji! Nomidol mi pomohl velmi rychle! Objednala jsem si z této webové stránky a všechno proběhlo rychle a v pořádku. Nečeká se dlouho. Plíseň se šíří velmi rychle a čím dřív začnete léčbu, tím lépe.
před 2 hodinami
img
Tomáš
Změnil jsem pracoviště a musím nosit uzavřené boty, i když je venku horko. Nohy se mi hodně potily. A když jsem sundal boty na konci pracovního dne, nohy nepříjemně páchly. Mně to až tak nevadilo, umyl jsem se a bylo. Časem ale nehty začaly měnit svůj tvar. Moje žena mi řekla, že mám plíseň. Objednal jsem si krém. Jsem spokojen s výsledky a jsem vděčný mé ženě za to, že trvala na tom, abych to řešil.
před 3 hodinami
Přihlaste se a napište komentář
skrýt zobrazit
0